Search

Nieuwe leerling aanmelden

Heeft u belangstelling voor onze school of wilt u uw kind aanmelden, dan kan dat op de volgende manier. Het is wijs om minimaal een half jaar voordat uw kind vier jaar wordt, op zoek te gaan naar een school. U kunt contact opnemen met school om een afspraak in te plannen. We vertellen dan iets over onze school en eventueel geven we een aanmeldingsformulier mee. U kunt contact zoeken door te bellen naar 050-5791550, een mailtje te sturen naar info@dehoeksteen.nl of ons contact formulier in te vullen. 

 

Toelatingsbeleid
We zijn blij wanneer u voor onze school kiest. Toch kan het voorkomen dat we uw kind niet automatisch toelaten als leerling van onze school. Dat kan in de volgende gevallen gebeuren:

  • Wanneer uw kind via een andere basisschool en de PCL toegelaten is tot een school voor speciaal basisonderwijs. In zo’n geval kan de school besluiten tot een tijdelijke toelating als proefperiode of tot niet toelaten.
  • Als uw kind Leerling Gebonden Financiering heeft. In dit geval verwijzen we naar de informatie in de schoolgids en het school ondersteuningsplan.
  • Als de school twijfelt aan de mogelijkheid om voldoende zorg te kunnen verlenen aan uw kind.
  • Als u (bij tussentijdse aanmelding) geen Onderwijskundig Rapport van de vorige school kunt overhandigen.